At hindre bremsespor i et par boxershorts

Forestil dig lige følgende scenarie: Du har langt om længe scoret hende, som du har haft et godt øje til længe, og du har fået hende med hjem via grin, latter, venlighed og generelt ved at være en gentlemen.

Du har også gjort det klart, at du ikke vil gøre noget, som kunne overskride hendes grænser, men hun er med på den værste lige nu – og I er slet ikke fulde.

Men hvad sker der så, da du hiver dine boxershorts ned?

Der er bremsespor i dem.

Så røg den aftale; hun tager hjem, du er alene tilbage, og du skammer dig – og hvad mon der ikke vil rygtes om dig ude i byen.

For lige at afdække, hvad der menes her, så er bremsespor efterladenskaber i underbokserne og altså her boxershortsene, som der minder om den slags bremsespor, en bil kan lave, fordi det efterladte ofte er tværet en del ud.

Så hvad gør man for undgå den slags?

Det vigtigste er først og fremmest at skifte boxershorts med jævne mellemrum og helst én gang i døgnet, så de kan blive rene i sig selv. Derfor er der vigtigt at have godt med boxershorts derhjemme.

Dernæst bør du ikke stole på en prut eller slippe en lille vind, hvis du er det mindste i tvivl om, hvorvidt der kan følge mere med. Generelt er det jo ikke pænt at prutte, så det er udelukkende godt at stoppe med at gøre det bevidst.

Når du så er på lokum og lave nummer to, så sørg for at tørre godt efter. Lige her bør man ikke spare på papiret, hvis man tvivler det mindste på, om man har gjort sig selv ren nok.

Der er ingen skam i at kigge efter, om man nu har gjort det grundigt nok.

Når du er i bad, kan du også lige rense endedelen efter og eventuelt benytte et bidet, hvis der er adgang til sådan et.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *