banankage

Banankage med chokoladestykker - når det skal være lækkert, nemt og billigt

Banankage med chokoladestykker - når det skal være lækkert, nemt og billigt

editorial

Hvis der skal gives kage på arbejdet eller i skolen i anledning af enten fødselsdag, ferie, jubilæum eller noget helt tredje, kan det være fristende bare at samle en færdiglavet kage op hos bageren eller i supermarkedet. Men hvorfor dog bruge penge på en færdig løsning, når du kan bage en kage helt selv?

Banankage med chokoladestykker er nemt, billigt og hurtigt

Du kan sagtens selv bage en kage, som er lækker og velsmagende, uden at det behøver at koste en bondegår – hverken økonomisk eller tidsforbrug mæssigt. Og en hjemmebagt kage er bare mere lækker og indbydende end en roulade eller mazarin tærte nede fra supermarkedet. Det er også en mere tilfredsstillende følelse stolt at kunne stille med sit hjemmebag, og få rosende ord med på vejen fra kolleger eller klassekammerater. Og hvis du vælger at bage en af den type kager – for eksempel en banankage – som både er utroligt nemme og begyndervenlige samtidig med at de ikke tager så lang tid, behøver du ikke at spekulere over, om projektet mon vil lykkes.

Hvis du følger opskriften på banankage med chokoladestykker, skal der nemlig rigtig meget til før det går galt. Og skulle det kikse, er ingredienserne – mel, æg, sukker, vanilje, smør, bananer og bagepulver – ikke dyrere eller mere vanskelige at skaffe, end at du kan gå ned og købe dem i det nærmeste supermarked uden at det vælter dit budget.

Succes oplevelser i køkkenet med banankage

Det er dog meget lidt sandsynligt, at det går galt med en banankage. Og derfor er det samtidig en kage, som egner sig rigtig godt til børn. For det første elsker de fleste børn den lækre og velsmagende banankage – for det andet kan de selv bage den, og dermed lære det basale i selv at fremstille deres egne kager. Læs mere på dk-kogebogen.dk