Privatskole hvidovre

Besøg en privatskole i Hvidovre

Besøg en privatskole i Hvidovre

Når du er på udkig efter de bedste rammer for dit skolesøgende barn de næste mange år er det en god idé at gøre dit feltarbejde. Det betyder at du bør aflægge visit på skoler i området, få en snak med lærerne, se hvordan børnene trives og i det hele taget danne dig et billede af hvorledes de forskellige skoler tager sig ud.

Ofte vil et direkte indtryk give dig et langt bedre overblik end glittede brochurer og hjemmesider. Og du har langt bedre muligheder for at kunne stole på din mavefornemmelse hvis denne er baseret på faktiske forhold som du selv har oplevet på første hånd.

Vælg en privatskole – hvis de øvrige skoler ikke slår til

Generelt holder den danske folkeskole en solid kvalitet og et forholdsvis højt niveau når det gælder læring, faglig udvikling og social trivsel. Men når det så er sagt er det vigtigt at pointere at ikke alle kommunale skoler fungerer lige godt.

I mange områder kan kommuneskolerne være belastet af for høje klassekvotienter, dårlige fysiske forhold, og et lærerkollegium hvis medlemmer alt for hyppigt udskiftes. Samtidig findes der mange afdelinger af den danske folkeskole som er præget af sløj drift og mangelfuld administration.

Alle disse faktorer kan afstedkomme dårlig trivsel, et lavt fagligt niveau, og der af følgende stressede børn som ikke lærer det de bør. Og en sådan skole er der ingen forældre som ønsker for deres børn. Derfor kan du med fordel inddrage de lokale privatskoler i din plan når du går på skolejagt. Finder du ikke en kommunalt drevet skole som matcher dine standarder kan du nemlig i stedet vælge at sende dit barn i privatskole.

Hvor kan jeg finde en god privatskole i Hvidovre?

Hvis du og familien bor i Hvidovre eller nærmeste omegn kan du tage et nøjere kig på Johannesskolen – læs mere på https://www.johannesskolen.dk/