betonmaling

Betonmaling kan forfriske betongulvet

Betonmaling kan forfriske betongulvet

editorial

Det kan for nogle være lidt en snydemetode, når man bare forskønner en overfladen, selvom man egentlig synes, at det materiale, som man forskønner, egentlig trænger til at blive fornyet eller næsten totalrenoveret.

Man skal jo heller ikke tage fejl her: Hvis man har noget materiale, en konstruktion eller andet, som der tydeligvis ikke har så langt levetid tilbage, så kan man ikke bare dække overfladen med alt fra brædder til tæpper eller maling, og så kan man bilde sig ind, at hvad der er ude af øje også er ude af sind.

Sådan fungerer det ikke.

Men hvis der nu bare er tale om overfladiske skrammer, eller den nuværende fernis simpelthen ikke er pæn mere, så er der både tid og penge at spare ved at dække overfladen til fremfor at renovere selve overfladen eller konstruktionen i bund.

I denne forbindelse taler vi om at bruge betonmaling på betongulvet.

betonmaling

Betonmaling giver en flottere overflade

Der er forskellige typer af betonmaling, man kan vælge, og man kan bruge det til alt fra, at man gerne vil have en kønnere overflade til, at man godt kunne tænke sig at genopfriske malingen, om det så er den gamle maling eller den nye, som der skal genopfriskes.

Det kan være fordi, man er blevet træt af at glo på ens betongulv, som der bare er blotlagt, eller man har fjernet en mere eller mindre permanent overflade på det, så man opdager, hvor grimt betongulvet er nu, så man gerne vil bruge noget betonmaling.

Det kan da også være en noget midlertidig løsning, for man vil egentlig gerne renovere det betongulv, men der er bare ikke tid, råd eller mulighed for det lige nu, så man må nøjes med noget betonmaling.

I så fald behøver man ikke bruge noget dyrt maling, når man ved, at man skal hen at dække overfladen til igen senere.