Alliancering

Den spændende og unikke alliancering

Den spændende og unikke alliancering

editorial

En af de mest spændende og unikke ringe er en alliancering. Den er spændende og unik fordi du selv bestemmer hvor mange ædelstene der skal i og hvilke. Som regel sættet der en ny sten i ved en speciel lejlighed. Det kan være ved en bryllupsdag, en fødselsdag, en fødsel eller hvad man selv syntes er en mærkedag. Du kan se flere eksempler på allianceringe her https://caratdiamanter.dk/maerker/alliance-by-carat.

De mange forskellige ædelstene i en alliancering

Der findes et utal af forskellige ædelstene. Nogle koster et halvt kongeringe, andre er meget mere tilgængelige økonomisk. Hvilke ædelstene du har lyst til at få i din alliancering kommer an på din smag og selvfølgelig din pengepung. En af de mest kendte ædelstene er diamanten.

Diamanten er på den ene side både elegant og uopnåelig og på den anden side opnåelig og til dagligdags brug. Det er en ædelsten du kan have på på arbejdet, samtidig med at den kan bruges til den vildeste gallafest. 

Mange af de diamanter der i dag bruges til allianceringe og andre smykker kommer fra Sydafrika. Efter man fandt store forekomster i verdens ældste kontinent i midten af det 19ende århundrede, er det blevet muligt for de fleste muligt at få et smykke med en diamant.

Et mere ukendt land eller ø hvor der kommer mange ædelstene fra er Sri Lanka. Øen der anses for at være paradis på jorden. Det er den ø hvor samtlige store religioner anser som der, hvor Adam trådte sit første skridt på jorden, da han forlod paradis. Her findes der mange forskellige ædelstene. Både fra de dyre og eksklusive rubiner til de mere prisvenlige ametyst, topas og månesten. De hentes op fra jorden, ofte under de i flg. danske arbejdsregler, elendige retningslinjer. 

Fra Sydamerika kommer der den unikke grønne smaragd og ikke så lidt sølv og guld.