nedbrydning

Der skal nedbrydning til, før der kan ske opbygning

Der skal nedbrydning til, før der kan ske opbygning

Vores overskrift her giver måske sig selv, men hvis du både ser på det fysisk med ting, man kan finde ude i det virkelige liv, og så hvordan man foretager forandringer i ens liv omkring en og inde i en selv, så bliver man vitterligt ned til at fjerne alt først, før man kan starte på en frisk.

Man kan skam godt lave renoveringer af nogle ting, og nogle gange er det da også det nemmeste at gøre med det omfang, man står med; men der er jo noget om det, når man siger, at man skal vaske tavlen ren, før man kan starte på en frisk.

Og så kan det være for dyrt at forsøge at renovere noget, så det bedre kan svare sig at begynde helt fra bunden, hvilket kan ske med noget nedbrydning i Thy, hvor man har at gøre med at hus, der er godt ramponeret og slidt.

Det kan desuden gøre det markant lettere at se på, hvad man vil gøre med dette hus, når det ikke findes længere!
For så er man ikke låst fast i, hvad man så eller kunne se tidligere og tage udgangspunkt i – når det først er revet ned og helt væk, så kan man jo begynde helt forfra på en ny måde.

Måske kan man bruge nogle af de remedier, der bliver tilbage fra nedrivningen, men selvom man ikke ønsker den slags nostalgi, så kan man stadig tage udgangspunkt i selve grundformen fra det gamle hus, eller hvor det stod eller den stil, som det var bygget i.

Men som bekendt kan man også vitterligt sløjfe alt fra nethinden og hukommelsen om, hvordan der så ud tidligere og så netop begynde helt forfra og få nogle folk ind, der ikke kendte til, hvordan stedet så ud med det tidligere hus.