sport

Derfor vil du elske Vans Old Skool 

Derfor vil du elske Vans Old Skool 

editorial

Du kender formentlig godt Vans Old Skool skoene – den berømte skatersko, som startede med at være udbredt i skater- og surfermiljøet for år tilbage. I årenes løb er Vans Old Skool sneakers dog blevet mainstream og mange, som ikke er skatere eller surfere, har et par Vans Old Skool sko stående i skabet. Vans har lavet mange forskellige modeller, men en af de populære modeller er helt klar Vans Old Skool modellen, med den velkendt hvide stribe lang skoen og de hvide snørebånd. Vans sko giver en vis street til dit outfit, og de ses i dag på rigtig mange mænd og kvinders fødder. De passer til mange forskellige outfits og kan virkelig sætte et moderne præg på din stil. 

Udover at de er utrolig fede i deres design, så har de også en rigtig solid og tyk sål, som giver en dejlig støtte til foden. Udover deres tykke gummisål, så er den lavet af slidstærkt stof, så den før i tiden kunne holde til skatersporten. Det er en simpel sko, i særdeles god kvalitet, som har en lang levetid – og det kan man jo godt lide. Det fede ved Vans Old Skool skoene er også at selvom de er slidte og trætte at se på, så gør det ikke noget! Det er ofte bedre jo mere slidte de er, fordi det glæder kun skoen på en god måde. Så hvis man leder efter et par sko, som man gerne vil have længe og ikke skal pleje, så er Vans vejen frem! 

Med Vans Old Skool kan du fuldende det simple hverdagslook

Hvis man foretrækker at hoppe i et par jeans og en T-shirt, så kan et par Vans sko være prikken over i’et på outfittet. Det giver dit hverdagslook et casual udtryk – som er meget moderne i dag. Moden i dag er sjov, fordi det gælder om at se så afslappet ud som muligt, men samtidig med nogle vigtige detaljer. Vans har gjort det godt, og er blevet et af de mærker, som er populære i dag, hvis man er hoppet på sneakers-bølgen. Mange piger bruger også Vans Old Skool skoene til at nedtone et ellers fint outfit, som fx en fin blomstret kjole eller en lyserød silkenederdel – her er Vans Old Skool skoene perfekte til at nedtone outfittet, så man både er fin og afslappet på samme tid. 

Noget som også ses ofte i dag, er at forældre synes det er hyggeligt at have samme sneakers på, som deres børn. Her kan man også se at Vans Old Skool skoene bliver brugt, fordi de fås i helt små børnestørrelser også. Og hvor cool er det ikke også lige at se far og søn komme gående i samme Vans Old Skool model? Det er næsten ikke til at stå få! Fra at være en sko, som gav en vis street-credit, er det pludselig blevet en familie sko og en allemands sko, som passer til alle slags outfits og anledninger. Det bedste ved Vans skoene, er at de udover at være topmoderne også er behagelige at have på. Det er igen en sko, som glædeligt gerne må blive ved med at være moderne, da den giver fødderne en god støtte!