E væske

Det er faktisk muligt at samle på E væske, uden man bruger det

Det er faktisk muligt at samle på E væske, uden man bruger det

editorial

Det kan lyde som en and, men der findes faktisk mennesker, som har opdaget, at der eksisterer Billig e-væske, hvorfor de høster den slags hjem i større partier, når de handler i en fysisk forretning eller på nettet – men så aldrig bruger det.

Så tror du måske, de bugner den slags sammen med tanke om ulovligt videresalg, men det er ikke den befolkningsgruppe, vi skal tale om i denne artikel, selvom det da ikke skal kunne afvises, at den slags finder sted.

Der er nemlig nogle mennesker, for hvem der er en fornøjelse at være passiv-damper og stå tæt på dem, der damper, så de kan indånde al den spændende e-væske-resultat, der kommer ud i dampen i alskens forunderlige dufte.

Men de har ikke selv intentioner om at dampe.

Det er sådan set ikke fordi, de er bange for, at de ender på et skråplan, der fører dem til at ryge noget skadeligt som tobak, for de er de velinformerede nok til at vide og indse, at det ikke kommer til at ske.

At dampe er simpelthen bare ikke noget for dem aktivt, og fred være med det, men de kan ikke undvære sødmen og hyggen ved at være blandt andre, der damper, som ved tobak ville være decideret skadeligt at være passiv ryger til.

Derfor akkumulerer de en hel masse e-væske, som de samler på og dufter til, og måske inviterer de nogle aktive dampere over, som så får lov at låne e-væsken, mod at samlerne kan få lov at sidde med, når der skal dampes, så de kan få den fulde oplevelse – næsten.

Det er også tænkeligt, at det bare bliver et tilfældigt samleobjekt for dem, for et eller andet ville de gerne samle på, men de kunne ikke beslutte sig, og så faldt valget på e-væsker.

De er sådan set ligeglade med, at væskerne bliver for gamle, for de skal bare stå fremme til pynt eller gemmes væk til at danne en komplet samling på et tidspunkt.