tandlæge

Din tandlæge kan hjælpe dig til sunde tænder

Din tandlæge kan hjælpe dig til sunde tænder

editorial

Ønsker du at bevare dine tænder flotte og funktionelle? Så bør du sætte tid af til et årligt eller halvårligt besøg hos din tandlæge.

Hvorfor er det nødvendigt at gå til tandlæge så ofte?

Måske mener du at det er penge ud af vinduet samt spild af din dyrebare tid at skulle besøge tandlægeklinikken en til to gange om året.

Men her skal du tænker på at netop dette årlige eller halvårlige tandlæge besøg kan være med til at spare dig for en masse smerter og kvaler. Det er nemlig i forbindelse med disse besøg at din tandlæge får mulighed for at finde eventuelle forstadier til alvorlige lidelser og dårligdomme i tænder og tandkød.

image

De mest almindelige tandlidelser, for eksempel parodontose og karies (måske bedre kendt som huller i tænderne) kan forebygges gennem tand eftersyn og rensning af tænderne. Ved dit tandlæge besøg kan tandlægen nemlig se om der forekommer misfarvninger af tændernes emalje, som kan udvikle sig til karies – eller om en tandkøds betændelse er ved at udvikle sig til den frygtede og meget ubehagelige lidelse parodontose.

Så kan tandlægen iværksætte forebyggende tiltag. Og så slipper du for måske at miste en eller flere tænder.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Næstved?

Hvis du leder efter en fast tandlægeklinik i den sydlige del af Sjælland kan du med fordel vælge Tandlægerne Dickow & Lindkær.

Hos Tandlægerne Dickow & Lindkær er du garanteret en professionel behandling som tager udgangspunkt i netop dine tænder og deres tilstand og beskaffenhed. De dygtige tandlæger og klinikassistenter hos Tandlægerne Dickow & Lindkær står klar til at hjælpe dig med at bevare dit smil smukt og intakt hele livet igennem. Og det til aldeles overkommelige priser på tandlæge behandling.

Du kan læse mere om Tandlægerne Dickow & Lindkær, og booke tid til en indledende konsultation, på klinikkens hjemmeside dltand.dk