minicontainer

En minicontainer kan være den rette løsning på problemet

En minicontainer kan være den rette løsning på problemet

Måske er du ved at rive nogle vægge ned i dit hus.
Du kan være ved at rydde ud på loftet.
Der er en masse ting, der skal køres på genbrugen.

Så er det ikke altid, at en trailer eller en lukket en af slagsen kan være nok, men omvendt synes du, at niveauet op til næste trin kan virke lidt for voldsomt.

Du tænker nemlig på, at med alt dit affald med videre, så skal du i hvert fald have brug for en container til at kunne have alle de ting i.

Men du har ikke råd til at leje sådan en trailer, og desuden bliver det svært at få plads til den ved eller omkring dit hjem, uden den er i vejen og er grim at kigge på, eller det bliver for bøvlet med at skulle komme ud til den at smide ting i den.

Og skulle du endelig få fat i sådan en, så indser du hurtigt, at det var at skyde gråspurve med kanoner, for den container bliver dårligt nok kvart fyldt, eller også bliver alle sagerne i den blandet så meget sammen, at du alligevel skal hen at skille dem ad, når du skal på genbrugsstationen med dem.

Og der skal jo også være nogen, der kan transportere den for dig frem og tilbage, og selvom leveringsfirmaet kommer ud med den til dig, så skal du måske selv sørge for at tømme den på de rette steder.

Så det ender alligevel med, at du skal sortere i tingene i containeren og køre med ud på genbrugsstationen.

Løsningen på dit problem kan være at anskaffe dig en minicontainer.

For det første fylder den ikke lige så meget, og ved nogle modeller kan man let komme ud til genbrugen eller lossepladsen med den.

Og så kan du eventuelt fylde den op med sager af én art, som du så kan komme af med direkte.