regnmåler

En regnmåler kan se rigtig flot ud

En regnmåler kan se rigtig flot ud

editorial

Man forbinder nok sådan en regnmåler med en, som der bliver brugt af meteorologer, der vil indsamle informationer om vejret for at se, hvor meget det har regnet på givne områder i landet og eventuelt også i udlandet.

Dette kan man blandt andet gøre i Danmark, hvor man opsætter nogle regnmålere af samme slags forskellige steder, så man kan slå fast, hvor det har regnet mere end andre steder.

Man kan jo hurtigt nu udveksle informationer om den slags, og selvom det måske har regnet mere intenst ned i én regnmåler, end det gjorde et andet sted, selvom det regnede lige meget og lige længe, så giver det stadigvæk en god indikation på, hvordan regnvejrsmængden var dette sted.

Det behøver sådan set heller ikke at være af de samme typer af regnmålere, men så bliver målingen mere præcist.

Den slags kan man jo også gøre som amatør – med en flot regnmåler.

Anskaf dig en regnmåler, der passer til din stil

Hvis du kigger på sådan et sted som gladegaver.dk/regnmaaler, så vil du kunne se en klassisk regnmåler som et af de første resultater.

Men som man kommer længere ned i udvalget, så vil man se, at man kan få regnmålere, der er lidt mere udsmykket og ornamenteret, så man har en hel del at vælge blandt.

For godt nok er en regnmåler et enkelt værktøj, der ikke kræver så meget i omfang eller form, og man kan som regel let sætte den op udenfor, om man har en have eller bo i lejlighed med for eksempel en altan til.

Men derfor behøver man jo ikke at holde sig til en anonym regnmåler, for man kan blandt andet få en, der har fuglemotiver og pynt i den retning, hvilket giver meget god mening, når sådan en bliver brugt udenfor.

Kigger du mere rundt, så vil du måske finde en, der mere passer til en af dine interesser, og den passer måske mere til dit hjem.