Pris på installation af robotplæneklipper

Er det dyrt at få installeret en robotplæneklipper?

Er det dyrt at få installeret en robotplæneklipper?

editorial

Sommerhalvåret er en fantastisk periode og samtidig med at den nydes er det også for haveejere en travl tid. Der skal fjernes ukrudt, ordnes forskellige andre ting i haven og omkring huset og så er der græsplænen. En sand tidsrøver. Omkring 40 timer på en sæson bruges der på græsslåning, vedligeholdelse af maskinen og på at køre til genbrugspladsen med det afklippet græs. Det er 40 timer der kan bruges på andre projekter eller på at sidde og nyde haven, alene eller i selskab med din familie eller venner.

Er det dyrt at få installeret en robotplæneklipper?

Det er muligt selv at installere kanterne der fortæller robotten hvilke område den skal klippe på og hvilke den ikke skal. Hvis du ikke har mod på selv at grave eller stikke kanterne ned kan du få et professionelt firma til at udføre arbejdet. Det er ikke en stor udskrivning at få installeret en robotplæneklipper med tilhørende kanter. Du kan læse hvad det koster her https://kabelnedlaegning.dk/pris-pa-installation-af-robotplaeneklipper/

En robotplæneklipper er iøvrigt en miljøvenlig løsning frem for de el eller benzindrevne plæneklippere der ellers benyttes. Det skyldes at den er batteridrevent og bliver ladet op af solenergi. Samtidig vil de bittesmå stykker græs der bliver klippet af dagligt fungere som naturgødning.

Larmer en robotplæneklipper?

En robotplæneklipper er næsten lydløs, da den som nævnt er batteridrevet. Den vil selv vurdere at den er ved at løbe tør for batteri og vil køre til opladning i opladeren. Det samme gælder hvis den er ude og slå græsset og det begynder at regne og vurdere, at det ikke er godt for græsset.

Der er ingen grund til at være nervøs for at plæneklipperen bliver stjålet, fordi den står udenfor også om natten. Den kan kun køre hvis man har en kode og det ved tyvene, så de holder sig væk.