Renovering badekar

Få brugt dit badekar lidt længere via en renovering

Få brugt dit badekar lidt længere via en renovering

editorial

Dit badekar har tydeligvis set bedre dage, så du tænker, at det er ved at være på tide, at du giver det en gevaldig omgang rengøring, som der udover den måde, som du benytter dig af, når du lige gør det rent efter brug, som du troligt gør hver gang.

Her er det frem med knofedt og kemikalier til at gøre badekaret rent, så det kan komme til at stråle og se flot ud igen, så det også lige bliver renset for snavs, sæberester og løse hår i afløbet.

Selvom badekaret da kommer til at se flottere ud bagefter, så er det desværre ikke nok til at fjerne de ridser, skrammer og andet, som der er kommet i tidens løb på badekaret.

Du er ellers glad for det badekar, og du er ikke meget for at skille dig af med det, for det kræver også en del arbejde, og det bliver nok dyrt at få et nyt – og det er ikke godt for miljøet.

Derfor skal du læse nærmere her: https://emaljering-af-badekar.dk/renovering-badekar/ 

Badekaret får livsforlængelse med en renovering

For her kan du læse, at det faktisk kan lade sig gøre at renovere ens badekar, så det ikke bare kommer til at skråle igen, men så man blandt andet giver det en overfladebehandling, der er med til at få det til at ligne og føle, at det næsten lige er blevet købt.

Og det er faktisk ikke så omfangsrigs et arbejde, som det kan lyde, selvom man skal have professionelle folk til at gøre det, hvis man vil have det gjort ordentligt.

Bagefter kan man jo overveje, om man også vil male det, så det kan få noget nyt liv, som man ikke havde tænkt på tidligere, så det næsten ligner, at man har fået et helt nyt badekar.

Endvidere kan man også renovere badeværelset lidt, så det kommer til at se fint ud sammen med badekaret.