Få det bedste ud af den danske sommer med en overdækket terrasse

Skal sommerferien afholdes hjemme i haven? Så er det bare om at skabe de bedste rammer. Foruden udendørs legeredskaber til ungerne, så I slipper for daglige ture til den lokale legeplads, kan du med fordel overveje at få anlagt en flot træterrasse. Og hvis du vil gøre denne ekstra anvendelig kan du lade hele terrassen eller dele heraf være overdækket.

Hvorfor skal jeg opføre en træterrasse?

Måske tænker du at du fint kan sidde i haven og sole dig mens ungerne leger – og at det ikke er noget problem at stille havemøblerne på plænen. Men her skal du tænke på at en lækker træterrasse giver stabilitet på en måde som du aldrig ville kunne få det på den bare græsplæne.

Med en træterrasse kan du dække op til hele familien rundt om bordet og samtidig have plads til havegrillen uden at skulle være bange for at det hele bliver for vakkelvornt. En træterrasse er perfekt på de solrige morgener hvor du har brug for at nyde din morgenkaffe under en blå og skyfri himmel. Solens første stråler vil allerede have varmet trædækket – og så slipper du for dug fra græsset.

En lækker og rummelig træterrasse som er hævet over havens niveau vil samtidig kunne forbedre din udsigt, og give dig flere lyse timer i det fri. Og så skåner du din græsplæne ved udelukkende at anvende dine havemøbler på din træterrasse.

Hvorfor skal jeg vælge en overdækket terrasse?

Måske synes du det er synd at lade den flotte træterrasse overdække. Du vil gerne nyde solen i de timer den er fremme. Men den danske sommer har det med at være lidt lunefuld på netop dette punkt – og derfor er det en god idé at vælge en delvist overdækket terrasse. På den måde får du nemlig læ for vinden og ly for regnen på de knap så varme dage.

Find din perfekte træterrasse hos Kun Terrasser på https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *