gasflasker

Få en flot ukrudtfri terrasse med en gasbrænder

Få en flot ukrudtfri terrasse med en gasbrænder

editorial

Høre du til dem der har en fliseterrasse og har fliser i din garage og måske også op til dit hus, så ved du også at det kan være hårdt arbejde at holde den fri for ukrudt. Du kan selvfølgelig vælge at fjerne det med knofedt, liggende på dine knæ, hvis du ikke har lyst til at ty til kemikalier. Alternativt kan du benytte dig af en gasbrænder.

Ilden brænder ukrudtet væk og du skal efterfølgende blot feje efter, så står du med en fin og ukrudtsfri terrasse. Det har yderlig også den fordel, at ukrudtsbrænderen brænder så langt ned, at der går lang tid inden du igen skal ud og starte forfra. Du kan se de forskellige gasflasker her www.primagaz.dk.

gasflasker

Gassen har mange fordele

Der er mange fordele ved at have en gasflaske i huset. Du kan ved siden af at bruge den når du fjerner ukrudt også bruge den når du griller. Mange er gået over til en gasgrill. Det er nemmere og man slipper for at skulle stå og bakse med kul og vente på, at de er klar til at man kan starte. 

Du kan sågar have et helt udekøkken så du slipper for at skulle stå indenfor i det gode vejr. 

Mange vil, især hvis man har et sommer- eller kolonihave af ældre dato, have en eksta ovn. De fås også så de passer til en gasflaske. Den har den fordel at du kan tænde og så er der varme med det samme og den er ikke større, end at du kan flytte den rundt alt efter behov.

Når den er tom kan du enten vælge at tage den med til en butik, der sælger gas og få den udskiftet med en fuld. Ofte har folk flere gasflasker, så de slipper for at skulle stå uden. I dag er det også muligt at bestille en udskiftning på internettet.