fedtfrysning

Få en flottere og slankere profil med fedtfrysning

Få en flottere og slankere profil med fedtfrysning

Er du grundlæggende tilfreds med din krop , og vejer du det du skal – men er du plaget af muffintop, bildæk eller måske den klassiske BH delle? Så kan det være, at en fedtfrysning er noget for dig.

Hvad er fedtfrysning?

Fedtfrysning er en effektiv metode hvorpå du kan slippe af med uønskede og genstridige fedt depoter som ikke vil gå væk uanset hvor hårdt du træner og hvor sundt du spiser. Det tekniske navn for fedtfrysning er kryolipolyse. Når du gennemgår en fedtfrysning nedkøles dit fedtvæv til en temperatur som ødelægger det mens hud og andet væv efterlades intakt og uskadt.

Til en fedtfrysning anvendes hverken bedøvelse, nåle eller skalpeller. Et apparat til fedtfrysning består af en form for sugekopper, som suger hud, fedt og andet væv på eksempelvis mave eller lår op i sig ved hjælp af vakuum. Her udsættes vævet så for henholdsvis varme og kulde, og i løbet af en halv time er behandlingen til ende. Du vil kunne se de endelige resultater af din fedtfrysning efter et par måneder, hvor de døde fedtceller er blevet naturligt udskilt og udstødt af kroppen.

Hvor får man typisk udført en fedtfrysning?

En fedtfrysning kan få bugt med alle de fedt depoter som generer dig og gør din krop uharmonisk at se på, for eksempel efter et større vægt tab. Det kan eksempelvis dreje sig om topmaven, dansehåndtagene (fedt depoter på hofter og flanker), ridebukselår (buler af fedt på ydelårene), dobbelthage eller mormor arme. Du kan også få frosset fedt omkring knæene eller på indersiden af lårene væk, lige som en fedtfrysning kan benyttes til at komme de store fedt depoter på ryggen til livs.

Hvor kan jeg få udført en fedtfrysning i Brøndby?

I Brøndby finder du Cool Wave Clinic, som igennem flere år har udført i hundredvis af fedtfrysninger – læs mere på https://coolwaveclinic.dk/fedtfrysning/