Maler Frederiksværk

Få flotte vægge igen med hjælp fra din maler i Frederiksværk

Få flotte vægge igen med hjælp fra din maler i Frederiksværk

editorial

Når væggene i en bolig ikke er blevet malet i mange år, kan det tydeligt ses. Malingen på væggene vil med tiden falme, og er der tale om hvide vægge, vil partikler fra røg og sod samt fedt fra mados gøre væggen grålig og mat i overfladen.

Samtidig vil solens skarpe uv stråler forårsage det fænomen, som kaldes solfalming, og som særligt forekommer der hvor lys indfaldet er kraftigst. Hvis du fjerner billeder og reoler, som har hængt på samme plads i mange år, vil du tydeligt kunne se forskellen. Der hvor malingen har været beskyttet, vil den stadig fremstå klar og blank i overfladen – i grel kontrast til det omgivende område.

Hvordan får jeg mine vægge flotte igen?

Her er det ikke tilstrækkeligt blot at vaske væggene. Når slitagen først har nået dette punkt, er det en rigtig god idé at få malet væggene, så de på ny kan fremstå strålende og ensartede. Hvis du ønsker, at opgaven bliver udført til perfektion, bør du alliere dig med et malerfirma.

Mange bolig ejere vælger selv at kaste sig ud i deres indvendige malerarbejde, blot for at konstatere, at dette er mere omfattende end man egentlig tror. Ud over det store forberedelses arbejde med indkøb af udstyr og materialer, afdækning af møbler og gulve i alle rum med plast og pap (samt stik kontakter, fodpaneler, dørkarme og så videre med malertape), skal samtlige vægge slibes og primes, hvilket i sig selv hurtigt kan repræsentere et par dages arbejde.

Når væggene er malet færdig, og fremstår strålende og ensartede, kan man pludselig se hvor meget loftet og det indvendige træværk også trænger til en overhaling. Og så kigger man pludselig på et projekt, som kan sluge størstedelen af en ferie.

I stedet kan du vælge at få professionel hjælp til dit malerarbejde. Du kan finde dygtige og veluddannede malere på https://malerkanonen.dk/maler-frederiksvaerk/