Send pakke til udlandet billigt

Få gang i webshoppen internationalt

Få gang i webshoppen internationalt

editorial

Hvis du er selvstændig og måske ejer en webshop, så kan det være, at du går med tanker omkring at gøre din forretning større. En af de måder man kan gøre det på, er ved at udvide sin webshop, så man også kan sælge til udenlandske kunder. En del af denne ambition kræver dog også, at man finder gode fragtfirmaer, som kan hjælpe en i mål. 

Hvis du selv har bestilt varer på nettet, så kender du måske til, hvor stor en rolle fragten også spiller i ens købsoplevelse. For hvad nytter det, at man har bestilt varer enten til sig selv eller som en gave, og at varen så kommer for sent. Eller at leveringstiden ikke er, som firmaet lover? Det kan derfor også være givet rigtig godt ud, at man undersøge markedet for de forskellige leveringsmuligheder der findes. Men hvor skal man starte denne proces? 

Som det første kan man bruge en sammenligningsside som Pakke.dk. Her kan man indtaste størrelsen på ens pakke/pakker, vægten af forsendelsen, samt hvor den skal sendes til. Herefter får man en oversigt over de priser, som fragtfirmaerne tager for at levere til udlandet. Det kan være alt fra England, Tyskland, Australien, USA og mange andre lande. Herefter vil man få en oversigt over de priser, der udbydes for opgaven. Og hvis man gerne vil send pakke til udlandet billigt, så er dette også nemt at finde i oversigten.

Man kan i samme omgang også undersøge, hvor hurtige fagtfirmaerne kan være til at levere, og om de bl.a. kan tilbyde express-levering. Express-levering kan nemlig være et must, hvis man vil kunne konkurrere mod de mange konkurrenter der findes på webshop-fronten. For de fleste ønsker også at kunne levere gode fragtpriser til de udenlandske kunder – helt på samme måde, som man kan i Danmark.