rydning af dødsbo

Få hjælp til tømning og rydning af dødsbo

Få hjælp til tømning og rydning af dødsbo

editorial

Som pårørende til en nyligt afdød person står du sikkert allerede midt i sorgen over dit tab. Især i det første stykke tid efter dødsfaldet vil du mærke et voldsomt savn som med tiden vil aftage uden dog nogen sinde at forsvinde helt.

Flere efterlevende beretter om den nærmest paralyserende følelse af fortvivlelse, som kan efterlade selv den ellers mest handlekraftige person lammet i flere uger efter denne tragiske begivenhed. Og det er rigtig uheldigt – for det er netop i ugerne efter dødsfaldet at der påhviler de efterlevende mange tunge opgaver, som helst skal løses inden for ganske kort tid. Her under kan nævnes fordeling af arv og gæld, selve begravelses eller bisættelses arrangementet – og så selvfølgelig rydning af dødsbo.

Hvad er et dødsbo?

Dødsboet er betegnelsen for alle de genstande som er samlet i den afdødes seneste bolig. Det drejer sig for eksempel om personlige effekter, møbler og tæpper, kunst og nips samt bøger og husgeråd.

Et dødsbo kan repræsentere en vis monetær værdi,men kan også være knyttet til mange personlige minder fra et levet liv. Er du en af de tætteste pårørende kan rydning af dødsbo således godt være en hård og tung opgave på mange måder.

Ud over det, at det er vanskeligt på egen hånd at skulle flytte tunge møbler og bortskaffe al indbo, kan det godt virke uoverskueligt at skulle tage stilling til samtlige genstande. Og derfor anbefales det at du får hjælp til rydning af dødsbo – for eksempel fra en dygtig marskandiser.

Hvor finder jeg en marskandiser til rydning af dødsbo i København?

Var den afdødes sidste hjem placeret i København eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge Marskandiseren i Store Kongensgade i forbindelse med tømning af dødsbo. Marskandiseren i Store Kongensgade har mange års erfaring med denne type opgave – læs mere på dødsbo-rydning.dk