snedker

Få lavet dit plankebord hos en dygtig snedker

Få lavet dit plankebord hos en dygtig snedker

editorial

Trænger din stue til et nyt sofabord? Så bør du overveje at få det fremstillet hos en dygtig faguddannet snedker.

Find det rette sofabord af planker til din sofagruppe

En sofagruppe er ikke komplet uden et lækkert sofabord som i størrelse, facon og materialer matcher resten af dit interiør. Et sofabord er andet og mere end blot et møbel, og tjener som dekorativt element i stuens hyggeligste krog. Og derfor er det en god idé at vælge et sofabord fremstillet af kvalitets træ.

Hvorfor skal jeg vælge et sofabord i træ?

Træværk er et eminent materiale til bordplader. Ikke alene er træplanker smukke og naturlige af udseende. De larmer heller ikke når du stiller genstande, for eksempel kaffekopper eller glas, på dem.

image

Et sofabord af planker vil være helt perfekt hvis du ikke gider bekymre dig om coasters når du har vennerne på besøg. De massive træplanker vil sagtens kunne håndtere spildte væsker.

Er plankerne behandlet med de rette materialer vil de nemlig virke væske afvisende. Og derfor kan du med stor fordel vælge et sofabord af planker i stedet for eksempelvis ubehandlet træ.

Hvor kan jeg købe et flot og billigt sofabord af planker?

Hvis du ikke har lyst til at betale spidsen af en jetjager for dit nye sofabord af planker kan du bestille et billigt plankebord hos Hipstory Copenhagen. Hipstory Copenhagen er en snedker virksomhed som igennem mange år har fremstillet smukke og funktionelle møbler i ægte træ.

Hos Hipstory Copenhagen finder du udelukkende dygtige og veluddannede møbel snedkere som står klar til at fremstille dit nye sofabord af planker. Du kan vælge iblandt et stort udvalg af sofaborde i standard størrelse, eller du kan få fremstillet dit nye sofabord efter dine ønskede mål.

Klik ind og se udvalget af sofaborde i den online shop på hipstory.dk