tilskud til varmepumpe

Få op til 25.000 kroner i tilskud til en varmepumpe her

Få op til 25.000 kroner i tilskud til en varmepumpe her

editorial

Går du og overvejer om det er tid til at du skal udskifte dit pillefyr, oliefyr eller anden form for opvarmning af ejendommen? Så kan du med fordel vælge en varmepumpe. En varmepumpe vil være billigere for dig i drift og vil dermed også spare dig en del penge på at holde ejendommen opvarmet for om året. Der findes som udgangspunkt to forskellige varmepumper, som du kan vælge mellem. Her kan du vælge om det skal være en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe. Uanset hvilken varmepumpe du vælger, kan du med fordel få op til 25.000 kroner i tilskud. Det kommer vi blandt andet ind på her i denne artikel.

Hvordan kan du drage fordel af det tilskud til at få installeret en varmepumpe?

Hvis du overvejer at få installeret en varmepumpe i dit hjem eller sommerhus, er det et godt tidspunkt at slå til. Udover at du kan spare penge på el og energi, så kan du også drage fordel at det store håndværkerfradrag i år. Her kan du nemlig få op til 25.000 kroner i fradrag. Tilskuddet dækker kun arbejdslønnen, hvorfor det også er ideelt at vælge den optimale løsning for din ejendom.

Det er et tilskud som du er 100 % berettiget til, hvorfor du ikke skal vente på godkendelser fra staten. Her laver du blot en aftale med en fagmand der er godkendt af erhvervsstyrelsen. Med den faktura som du får udstedt, kan du trække arbejdslønnen fra op til de 25.000 kroner.

Hvem kan hjælpe med installation af en varmepumpe?

Hvis du er i markedet for at finde en professionel fagmand der kan hjælpe med at installere din nye varmepumpe og udnytte det håndværkerfradrag som du er berettiget til. Så bør du tage kontakt til naervarme.dk som også tilbyder en abonnementsløsning som en samlet løsning for dig.