Fliserens

Få professionel hjælp til fliserens

Få professionel hjælp til fliserens

editorial

Når fliserne i havegangen, på terrassen eller i indkørslen skæmmes af hvide, gule, grønlige eller sortgrå plamager er det nærliggende at give dyrelivet skylden. Men disse pletter skyldes faktisk sjældent fugleklatter eller lignende. Pletterne vil typisk skyldes en lavart som hedder flisepest, og kan til alt held fjernes.

Du bør dog aldrig selv give dig i kast med fliserens. Mange boligejere har ødelagt flisebelægningen med højtryksspuling. Og derfor bør du kontakte et professionelt have firma som kan hjælpe dig med en grundig og effektiv fliserensning.

Hvem kan tilbyde professionel fliserensning på Sjælland?

Er du bosiddende på Amager eller i Gilleleje, Hellerup, Holbæk, Hørsholm, Jægerspris, Køge, Nykøbing Sjælland, Odsherred, Ringsted, Roskilde eller Rungsted kan du få hjælp til fjernelse af alger og behandling af fliser hos Stecks Fliserens. Stecks Fliserens er et haveservice firma med mange års erfaring inden for professionel fliserensning.

Når du vælger at overlade opgaven med rensning og behandling af dine fliser til Stecks Fliserens får du ikke blot smukke og ensartede fliser på din terrasse eller i din indkørsel. Dine fliser er også effektivt beskyttet mod nye alge eller flisepest angreb, og vil således kunne holde sig flotte i lang tid frem over.

Sikker rensning og behandling af fliser hos Stecks Fliserens

De dygtige fagfolk hos Stecks Fliserens benytter udelukkende de mest moderne redskaber og metoder til fliserens. Du risikere således ikke at dine fliser bliver ødelagt af en fliserensning når det er Stecks Fliserens som varetager denne.

Stecks Fliserens bruger varmt vand og damp til afrensning af fliser og fjernelse af flisepest, i stedet for højtryksspuler. Og Stecks Fliserens sørger altid for at imprægnere fliserne efter selve fliserensningen således at de er beskyttet mod hårde vejrlig.

Du kan læse meget mere, og få et skarpt tilbud på en professionel fliserensning, på Stecks Fliserens’ hjemmeside stecksfliserens.dk