kursuslokaler og konferencecenter

Få styr på planlægningen til dit kursus

Få styr på planlægningen til dit kursus

editorial

Det er vigtigt at planlægge dit kursus forinden for at sikre, at dagen bliver allermest succesfuld og alle kursister vil få en spændende og lærerig dag. Der er et par ting, du kan gøre for at få styr på planlægningen af dit kursus. Det vil give det bedste resultat. Det har vi skrevet mere om i dette indlæg.

 

kursuslokaler og konferencecenter

 

Øv dig forinden

Planlægning af din præsentation betyder, at du har et overblik over de nødvendige oplysninger. Hvor de skal placeres for at få størst mulig effekt, så ingen vigtige oplysninger bliver udeladt. Når du skal afholde et kursus, så er øvelsen ret så vigtig. Ved at øve dig kan du blive fortrolig med, hvordan det forløber. Det, der gør øvelsen så god, er, at du kan identificere de afsnit, der skal videreudvikles, eller de områder, hvor deltagerne kan have svært ved at følge med i, hvad du siger. Så øv dig forinden.

 

Find et kursuslokale

Du skal finde et kursuslokale, der er stort nok og komfortabelt nok til det antal deltagere, du forventer at have. Lokalet skal være indrettet med alt det, der er nødvendigt for kurset: borde, stole, whiteboard og måske en projektor. Der skal også være internetadgang og en computer, der kan håndtere din præsentationssoftware (Powerpoint/Keynote).

 

Bestil noget mad

Nogle kurser varer hele dagen, så det kan betale sig at bestille noget mad. Men hvis dit kursus kun varer et par timer, kan du måske bede deltagerne om at medbringe deres egne forfriskninger. Eller så kan du sørge for, at der er noget kaffe eller te, som de kan få af, imens de hører dig snakke. Du kan finde mange cateringfirmaer, der kan tilbyde noget lækkert mad til denne type af arrangement. Det kan være nogle sandwichs, eller så vil det være noget andet nemt, der hurtigt kan spises uden større postyr.