autoværksted - brugte biler

Find brugte biler og autoværksted i Frederikshavn

Find brugte biler og autoværksted i Frederikshavn

editorial

Står du for at skulle anskaffe familiens nye transportmiddel? Så bør du overveje at købe en brugt bil. På den måde kan du nemlig spare mange penge.

Det kan sagtens lade sig gøre at finde en god brugt bil som har masser af år tilbage under motorhjelmen. Det er blot et spørgsmål om at vælge den rette forhandler.

Hvor kan jeg finde gode brugte biler i Frederikshavn?

Hvis du er bosiddende i den nordøstlige del af Jylland, nærmere betegnet Frederikshavn eller oplandet hertil, hedder din nærmeste brugtvogns forhandler Gærum Auto ApS.

Gærum Auto ApS er et velrenommeret bilhus som forhandler både nye og brugte biler, og som tillige har et autoværksted tilknyttet forhandlerdelen. Hos Gærum Auto ApS, tidligere kendt under navnet Tougaard biler, er du sikret den mest professionelle service når du er på jagt efter en brugt bil af nyere dato.

image

Du vil altid kunne få kvalificeret rådgivning i forhold til anskaffelse og finansiering af din nye brugte bil. De dygtige medarbejdere hos Gærum Auto ApS står klar til at hjælpe dig med at finde en bil som matcher din og din families behov på en prik. Og du kan selvfølgelig regne med at bilen er i fin og køreklar stand fra det øjeblik du overtager den.

Få service og reparation af din bil hos Gærum Auto ApS

Der ud over kan du altid få den bedste hjælp til at vedligeholde din bil hos Gærum Auto ApS. Med hjælp fra de dygtige automekanikere og service teknikere på værkstedet tilhørende Gærum Auto ApS vil din bil kunne holde sig i sikkerhedsmæssigt forsvarlig stand, og bevare sine fine køre egenskaber i årevis.

Det giver derfor en verden af mening at købe den nye brugte bil hos Gærum Auto ApS. Klik ind på tougaardauto.dk og se de mange flotte biler til salg via hjemmesiden.