Gulvafslibning priser

Find de skarpeste gulvafslibningspriser i København

Find de skarpeste gulvafslibningspriser i København

editorial

Er det olie eller sæbebehandlede trægulv i din bolig blevet umanerlig trist at se på inden for de seneste måneder? Så kan det godt tyde på at den beskyttende hinde af olie eller sæbe, som gulvet fik ved sin seneste behandling, er ved at være væk. Og så er det på tide med professionel gulvservice.

Hvorfor bliver mit trægulv så grimt i overfladen?

Et sæbebehandlet eller olieret gulv nyder ikke samme grad af beskyttelse som et lakeret eller malet et af slagsen. Hvor lak, fernis eller maling forsegler træværket vil olie og sæbe som nævnt oven for danne en beskyttende hinde i selve træværkets overflade.

Dette sker ved at olien eller sæben skures ned i det nyslebne trægulv, hvor materialet mætter træets fibre. Herved skabes den lækre og udtryksfulde overflade som kendetegner et olie eller sæbebehandlet trægulv.

Især sæbebehandling er blandt danskernes foretrukne. Et trægulv får ved en sæbe behandling en helt særlig silkemat overflade med et helt fantastisk hvidligt skær, hvilket skyldes behandlingen med den hvid pigmenterede sæbe.

Desværre er sæbe behandlede gulve særdeles sarte og plejekrævende. Og forsømmer du den ugentlige gulvvask med særlig sæbe, som forstærker sæbehinden i træværkets overflade, vil gulvet hurtigt blive nusset og snusket at se på. Og du vil ikke kunne få det pænt med en almindelig gulvvask, hvorfor det er nødvendigt med en gulvafslibning.

Hvem kan foretage en gulvafslibning?

Det kan kun tilrådes at du lader et gulvfirma forestå afslibning og efterbehandling af dine trægulve. Med en dygtig og erfaren gulvmand på opgaven er du sikker på et smukt og ensartet resultat uden skader på træværket. Din gulvmand vil samtidig kunne råde dig angående valg af efterbehandling og vejlede dig i forhold til fremtidig pleje af dit nyslebne trægulv. Kontakt DBF Gulvservice for et tilbud på afslibning af gulve via hjemmesiden gulvafslibning-priser.dk