viaplay

Find den bedste streamingtjeneste til dig

Find den bedste streamingtjeneste til dig

editorial

Det er nok ikke gået manges næse forbi, at der efterhånden findes et væld af streamingtjenester. De traditionelle tv-pakker bliver ofte valgt fra til fordel for de populære tjenester, hvor der både er film, serier, tv-programmer og meget andet at vælge imellem.

Den store popularitet betyder også, at der er kommet mange streamingtjenester at vælge imellem, så hvilken en skal man vælge? 

Overvej dine ønsker til en streamingtjeneste

Det kan være næsten umuligt at vælge en favorit streamingtjeneste. Der er både Netflix, HBO, C More, Viaplay m.m. at vælge imellem, og alle har deres fordele og ulemper. Så det handler i høj grad om, at du skal overveje, hvad dine ønsker og behov er, så du bliver så glad som muligt for dit valg.

Alle streamingtjenesterne byder på et bredt udvalg, men de har hver især noget, der gør, at de skiller sig ud. De har alle fordele og ulemper, som du bør veje op mod hinanden, så du vælger den rette til dig. Nogle har primært fokus på serier og/eller film, mens andre også har fokus på indhold til børn samt tv-programmer og sportsudsendelser. 

Se sport og reality ved at vælge Viaplay 

Hvis du er på udkig efter en streamingtjeneste, hvor du også kan se sport og tv-programmer, så er Viaplay et rigtig godt valg. Viaplay er ikke en traditionel streamingtjeneste sammenlignet med de andre tjenester, da de tilbyder noget, som de andre ikke gør. 

Viaplay er en del af TV3, og der er derfor mange reality-programmer at se. Derudover er sport også en stor del af Viaplay, og der er et stort udvalg af sportsudsendelser. Desuden finder du også et bredt udvalg af film og serier samt et velassorteret børneunivers.

Ulempen ved Viaplay er prisen, som ligger i den høje ende, hvis du gerne vil have hele pakken med serier, film, sport og TV-kanaler (DR, TV 2 og TV3). Du får dog stadig meget med i pakken, og hvis du eksempelvis overvejer at droppe din tv-pakke, så er Viaplay en god løsning.

Klik ind på techglad.dk og bliv klogere på de forskellige streamingtjenester samt deres fordele og ulemper.