slagteri

Find den gode slagter ude på landet!

Find den gode slagter ude på landet!

editorial

Hvis du vil forkæle din familie med et lækker arrangement tilberedt af udsøgte gode kødprodukter, så find den gode slagter, som kan tilbyde dig de bedste kødstykker. Kør ud til en gårdbutik og udvælg noget rigtigt lækkert oksekød, lammekød eller grisekød. 

Hos slagteri i Slangerup finder du et mindre slagteri og gårdbutik, der kan levere høj kvalitet. Bestil udskæring, og kom ud til gårdbutikken og hent dine varer.   slagteri

Køb kvalitetskød i gårdbutikken

Slagteriet lever op til alle gældende love og regler og har den højeste hygiejnestandard. Det er godkendt til økologisk slagtning. Kom trygt her og køb dine kødvarer.  

Især når det handler om indkøb af kød er det vigtigt at have fokus på friskheden. Du kan smage om den hakkebøf, du tilbereder på panden i aften, er lavet af helt friskt oksefars. Hvis du undersøger dit lokale slagteris præcise slagtedatoer, kan du finde de rette tidspunkter til at købe kød. 

Hvad er godt kød?

Godt kødkvæg bliver opdrættet med det formål at blive slagtet og spist. Det giver et lækkert, saftigt og mørt kød som alle os kødspisere elsker at sætte tænderne i. Kød fra malkekvæg har ikke den samme gode kvalitet, og den type kød finder du ofte i supermarkedets køledisk. Men ikke hos den lille slagter som byder på en højere kvalitet, og har det gode kødkvæg på krogene.