ejendomsservice

Find den rigtige ejendomsservice til jeres bygning

Find den rigtige ejendomsservice til jeres bygning

Som bestyrelse af en andels- eller ejerforening, hører det til jeres opgaver at finde en vicevært eller en ejendomsservice, der kan varetage bygningens praktiske opgaver.

Som bestyrelse er det en god ide at starte med at blive enige om, hvilke opgaver i gerne vil have firmaet til at varetage. Efterfølgende bør i prioritere dem. Hvilke er strengt nødvendige og hvilke kunne være rart at få med, men ellers kunne løses på anden vis. Det kunne f.eks. være en ejendomsservice i København, hvis bygningen ligger i det område.

Det vil give jer et godt udgangspunkt, når i skal finde det helt rigtige firma.

Den vigtige vicevært

En vicevært er langt mere end blot en person, der kommer og vasker trapper og rydder sne om vinteren. Han er med stor sandsynlighed den person der kender bygningen bedst, men ikke bare det han vil sikkert også være den der kender beboerne bedst. Det vil sige at den rigtige vicevært ikke bare skal være god til praktiske opgaver, han skal også have betydelige menneskelig egenskaber.

Når i skal finde det rigtige ejendomsservice firma bør i starte med at kontakte mindst 3 firmaer og bede om et tilbud på baggrund af de ønsker i har. Hvis muligt så få dem til at udspecificeret, så i kan vælge til og fra. Vær dog opmærksom på, at det kan være en samlet pakkeløsning. Bed samtidig om referencer så i har mulighed for at ringe til nuværende og tidligere kunder og høre om deres oplevelser.

Det kan hurtigt blive dyrt udelukkende at fokusere på hvilke tilbud der er det billigste, men ikke det bedste hvor pris og kvalitet samles i et.

Husk at forhandle jer frem til en aftale der er tilstrækkelig fleksibel til, at der er rum til en isvinter eller vand i kælderen, uden at i skal af med en ekstra formue.