tilbud på gulvafhøvling

Find det bedste tilbud på gulvafhøvling nær din bopæl

Find det bedste tilbud på gulvafhøvling nær din bopæl

Har du netop købt drømmehuset eller din ønskelejlighed – og er gulvet i boligen belagt med massivt træ? Så er du heldig. Træværk er nemlig det allerbedste materiale når det handler om gulv belægning.

Med et ægte trægulv vinder boligen såvel en hyggelig atmosfære som en god akustik og et formidabelt underlag for bare fødder. Og da de fleste af os foretrækker at gå rundt i egen hjem uden sko på er et trægulv at foretrække frem for en hårdere og koldere form for gulv belægning.

Sæt gulvet i din nye bolig i stand inden indflytning

Al sandsynlighed taler dog for at du ikke kan få glæde af dit smukke trægulv lige med det første. Det er ikke sikkert at forrige ejer har været decideret omhyggelig med at pleje gulvet efter alle gældende forskrifter. Og det er næsten stensikkert at vedkommende ikke har ladet gulvet sætte i stand inden salget af boligen.

Derfor vil du sikkert opleve at trægulvet i din nye bolig ikke fremstå så smukt og ensartet som man kunne ønske. Dette er der dog råd for. Du kan lade en dygtig gulvmand forestå enten en gulvafslibning eller en gulvafhøvling med tilhørende efterbehandling inden du flytter ind.

Dette er den nemmeste måde hvorpå du kan sikre at gulvet er behørigt beskyttet mod omverdenens påvirkninger de næste mange år. Når boligen først er fyldt op med møbler, tæpper og øvrigt bohave kan det godt være svært at komme i bund med en gulvafslibning eller en gulvafhøvling. Og derfor bør du få dette arbejde overstået inden du flytter ind.

Lad din lokale gulvmand forestå afslibning eller afhøvling af dine gulve

Om der skal en gulvafslibning eller en gulvafhøvling til at få dine trægulve til at stråle på ny bør du lade det være op til en professionel gulvmand at vurdere. Læs mere på husglad.dk