Akupunktør København

Find en dygtig akupunktør i København

Find en dygtig akupunktør i København

editorial

Akupunkturbehandling indebærer, at der sættes meget tynde nåle ind i bestemte punkter på kroppen. Disse punkter er placeret langs energibaner, kaldet meridianer. De gamle kinesere mente, at ubalancer i energistrømmen gennem disse baner var skyld i sygdom og dårligt helbred.

Akupunktur menes at stimulere nervesystemet og forårsage frigivelse af kemikalier i muskler, rygmarv og hjerne. Disse kemikalier ændrer enten oplevelsen af smerte eller udløser frigivelsen af andre kemikalier og hormoner, der påvirker kroppens eget interne reguleringssystem.

De resulterende biokemiske ændringer aktiverer kroppens naturlige helbredelsesprocesser og fremmer fysisk og følelsesmæssigt velvære.

Er der nogen risici eller bivirkninger ved akupunktur?

Akupunktur anses generelt for at være en sikker procedure, når den udføres af en uddannet og autoriseret behandler. Den mest almindelige bivirkning er mindre blå mærker eller ømhed på det sted, hvor nålen er sat ind.

Der har været sjældne rapporter om mere alvorlige komplikationer som f.eks. punktering af lungerne eller blødning i hjernen, men disse er yderst sjældne og forekommer typisk kun, når akupunktur udføres af en uerfaren behandler.

Akupunktør København

Hvis du overvejer akupunktur til behandling af en specifik tilstand, er det vigtigt at rådføre dig med din primære behandler først for at være sikker på, at det er passende for dig. Når du har besluttet dig for at give det en chance, skal du finde en kvalificeret behandler, der har erfaring med at behandle folk med din tilstand. Sørg for at spørge om deres uddannelse og licens, samt hvor mange gange de har behandlet folk med din sygdom.

 

Akupunktur er blot et redskab, der kan bruges til at opnå sundhed og velvære. Det er ikke et universalmiddel, men det kan være en effektiv måde at behandle en række forskellige tilstande på og fremme den generelle sundhed og trivsel. Hvis du er interesseret i at udforske akupunktur, kan du tale med din primære behandler eller finde en kvalificeret behandler i dit område.

Du kan finde din akupunktør i København på aku-punkturklinik.dk.