blikkenslager

Find en god og stabil blikkenslager

Find en god og stabil blikkenslager

Det er vigtigt at kende forskellen på en blikkenslager og en VVS’er der fejlagtigt at mange anses for at være de samme. De 2 håndværker starter sammen på grundskolen med senere specialiserer de sig i 2 meget forskellige retninger. En VVS’er arbejder primært indendørs med ventilation, varme og sanitet og en blikkenslager arbejder udenfor med som navnet antyder, med blik. Det er oprindeligt et fag, der oprindeligt udspringer fra smedefaget. Det er en blikkenslager du skal have fat i, hvis der skal laves altanfacader, nedløbsrør og taget på carporten. Bor du i Sønderborg området kan du med fordel søge på en blikkenslager i Sønderborg, hvis du f.eks. skal have lavet nyt tag og nedløbsrør på din carport.

Find en god og stabil blikkenslager

Der er god grund til at bruge den nødvendige tid på at finde en god og stabil blikkenslager. Dermed øger du muligheden for at ikke alene at spare penge, men også en masse frustrationer, hvis du har været så uheldig at få fat i en der f.eks. ikke kommer til tiden. 

Start med at kontakte flere virksomheder og husk at fortælle, hvad du ska have lavet, så de er sikker på at det er en blikkenslager du skal have og ikke en VVS’er.

Fik mindst 3 tilbud og gennemgå dem i ro og mag. Det er vigtigt ikke bare at vælge den billigste, men også at se om der er forskel på valg af materialer. 

Undersøg desuden hvad tidligere kunder har haft af oplevelser på Trustpilot eller en anden lignende side. Du skal ikke kigge på hvad de bedste og dårligste anmeldelser. Husk at man er langt mere motiveret til at skrive en dårlig anmeldelse end en god. Du skal kigge efter om der er noget der går igennem hos flere af de tidligere kunder, da det med stor sandsynlighed også vil ske hos dig også.