parterapi frederiksberg

Find kompetent hjælp til parterapi på Frederiksberg

Find kompetent hjælp til parterapi på Frederiksberg

editorial

Kærligheden er kompleks, og det er ikke altid negativt at man løbende støder på udfordringer eller kriser, som kan være at komme igennem sammen. Men hvis I virkelig elsker hinanden og gerne vil have det til at fungere, er der heldigvis mulighed for at løse det gennem parterapi. Her vil I som par blive knyttet til en specialiseret parterapeut der vil give jer rum til at genskabe tilliden eller gnisten i forholdet igen. 

Det kan generelt være svært at tale om følelser eller emner som påvirker jer begge. Det kan ende med diskussioner og en dårlig stemning derhjemme, som man jo helst vil undgå, når man måske i forvejen har en travl hverdag. Ved at vælge parterapi kan I begge prioritere tiden til at tale om de følelser og tanker I går med til daglig. 

Der er flere der vælger parterapi, hvis de har oplevet utroskab, den ene er jaloux eller hvis der er delebørn imellem i hinanden. Det kan også bare være, at I er helt trætte af hinanden, og har svært ved at løse det selv. Her er kunsten at finde den rette match, når I skal i parterapi for at få et godt resultat. 

Hvem skal du vælge til parterapi?

Hvis I ønsker at starte et forløb i parterapi, er der i dag flere fagfolk at vælge mellem. Det er klart en fordel at vælge terapeut, som er specialiseret i parterapi. Det vil blandt andet betyde, at I kan få nogle gode samtaler og redskaber til at løse de kriser eller konflikter som I nu måtte have. 

Det er en fordel at tage en dialog med flere, for at mærke hvor I føler I har den bedste mavefornemmelse ud fra kemi og erfaring. 

Find kompetent hjælp til parterapi på Frederiksberg

Hvis du leder efter den bedste fagmand til parterapi på Frederiksberg, er der ingen tvivl om at du skal tage kontakt til camillalaw.dk.