gulvafslibning rødovre

Fjern overfladiske skrammer og ridser med en gulvafslibning Rødovre

Fjern overfladiske skrammer og ridser med en gulvafslibning Rødovre

editorial

Generelt er trægulve den form for gulve, som kræver allermest vedligeholdelse, men så giver de til gengæld sjæl og varme til boligen. Et smukt og velplejet trægulv kræver hårdt arbejde, hvis det skal blive ved med at fremstå smukt og velplejet. Og som hovedregel er det de lyse trægulve – de, som er behandlet med for eksempel lud eller sæbe – som er de mest behandlingskrævende. Har du valgt en anden type overflade behandling til dit gulv, eksempelvis lak eller maling, kan gulvet nemt vaskes eller aftørres, når det bliver snavset. Men et sæbebehandlet gulv kræver timers arbejde på ugebasis, da den beskyttende hinde af sæbe konstant skal genopfriskes ved vask med særlig sæbe.

Et trægulv, som ikke vedligeholdes, bliver hurtigt grimt

Forsømmer du denne rutine, vil du opleve, at støv og skidt sætter sig fast i gulvet, der hvor det betrædes allermest. Dette skyldes, at den beskyttende hinde af sæbe er slidt bort, og snavset trædes ned i træværket, hvor det så indlejrer sig i overfladen. Du vil helt sikkert opleve, at du ikke kan vaske dit gulv rent længere – snavset sidder fast i gulvet. Det samme gælder spildte væsker, som pludselig kan opsuges af det blottede, porøse træværk, og ikke længere blot tørres op. Rødvin, kaffe, te eller saftevand vil danne skjolder, som giver gulvet et uensartet look.

Fjern tegn på slid med en grundig gulvafslibning

Når først dit gulv er begyndt at suge skidt, støv og væske til sig, er det for sent at prøve at redde det med sæbevask. Den beskyttende film er væk, og overfladen er blottet, hvilket betyder, at den eneste måde, hvorpå du kan genskabe dit smukke, ensartede gulv, er ved en gulvafslibning. Din professionelle gulvmand vil kunne få dit gulv til at skinne igen – og med den rette efterbehandling får du dit pæne, lyse gulv tilbage. Se hvordan på Gulvkanonen.dk