Gulvafslibning Ølstykke

Fjern spor efter slid med en professionel gulvafslibning i Ølstykke

Fjern spor efter slid med en professionel gulvafslibning i Ølstykke

editorial

Hvis dit trægulv er gået hen og blevet slidt og træt i overfladen, og du går i overvejelser vedrørende udskiftning af gulvet? Så bør du overveje, om du ikke blot bør kontakte en professionel gulvmand med henblik på at få udført en grundig gulvafslibning.

Hvad sker der ved en gulvafslibning?

Ved en gulvafslibning fjernes det allerøverste af trægulvets overflade – højst 2 millimeter. Dette er som oftest fuldt tilstrækkeligt for at komme de grimme skønhedspletter til livs. Overfladiske ridser og skrammer, slidspor bestående af nedtrådt støv og snavs samt misfarvninger fra solens falmende stråler forsvinder ved en grundig gulvafslibning, som efterlader gulvet som nyt – klart til at modtage en plejende og beskyttende efterbehandling.

Her kan du for eksempel vælge imellem forseglende behandlinger som for eksempel lak eller maling, eller ikke forseglende behandlinger, som inkluderer lud, sæbe og olie. Ved en ikke forseglende behandling får træets særkender og unikke features lov at skinne igennem – visse former for ikke forseglende behandling fremhæver disse særlige karakteristika, og andre kan ændre træets farvetone. Den populære sæbebehandling lysner træværket på naturlig vis, og giver gulvets overflade et smukt og hvidligt skær samt en silkemat overflade.

Den store fordel ved en gulvafslibning er, at de fleste typer trægulv kan tåle at få slebet 1 – 2 millimeter af overfladen – og i langt de fleste tilfælde bliver flottere heraf. En gulvafslibning er en langt mere skånsom procedure end en gulvafhøvling, hvor der kan fjernes helt op til en halv centimeter. Og en gulvafslibning kan udføres på langt kortere tid, end det tager at lægge et helt nyt trægulv – og til en langt billigere pris. Er trægulvet ellers sundt og intakt, bliver resultatet meget tæt på det samme – og med en lækker efterbehandling kan du få netop det trægulv, du ønsker dig.

Du kan finde dygtige gulvmænd, og få et godt tilbud på en billig gulvafslibning, på https://gkservice.dk/gulvafslibning-oelstykke/