flos

Flos designer lamper - æstetik og funktionalitet i eet

image

editorial

En lampe er ikke bare en lampe. Den rette belysning kan have afgørende betydning for hvorledes møbler og andet decor i dit hjem fremstår. Du kan bruge nok så mange penge på dyr indretning – er belysningen ringe, vil du aldrig få det fulde æstetiske udbytte af dine indretningselementer.

Vælger du der imod at investere i gode, smukke og funktionelle designer lamper, vil du opleve en kæmpe forskel. En designer lampe er ikke kun smuk at se på i sig selv – den er også fremstillet med det primære formål for øje at sprede det smukkeste og mest flatterende skær, som får dine stuer, din entré eller dine værelser til at fremstå indbydende og lækre.

Flos – designer lamper med personlighed

Nogle af de mest kendte designer lamper på det internationale marked stammer fra den italienske producent Flos. Igennem de seneste årtier har Flos fremstillet lamper i alle størrelser og typer – såvel loftlamper som gulvlamper, væglamper, bordlamper og dekorative pendler – uden at gå på kompromis med den solide kvalitet og de høje standarder hos den kræsne kundeskare.

En lampe fra Flos kan du have glæde af i mange år. Det raffinere og tidløse design, som kendetegner lamper fra Flos, er blevet til i samspil med dygtige designere, som har et stort kendskab til såvel materialernes beskaffenhed som til formgivning af lamper ud fra principper om æstetik og funktionalitet. Derfor er du altid sikker på, at du med en Flos lampe får et smukt møbel og den optimale belysning af dit hjem samlet i eet, uanset hvilken type, model eller størrelse lampe, du vælger.

Vælg de rette Flos lamper til dit hjem

Du kan nærmest ikke gå galt i byen, når du shopper i Flos’ imponerende katalog over designer lamper i højeste kvalitet. Du kan læse mere om – og se billeder af – de mange smukke lamper på floslamper.dk