Malerfirma Hellerup

Flotte vægge med hjælp fra dit malerfirma i Hellerup

Flotte vægge med hjælp fra dit malerfirma i Hellerup

editorial

Når dine vægge begynder at synes snuskede og matte i overfladen, og du kan se de mørke skjolder i loftet langs kanten – så er det på tide at overveje indvendig maling af din bolig.

Kan jeg selv give vægge og lofter en overhaling?

Der er mange mennesker, som selv vælger at male boligen, når den trænger. Desværre begår de ofte den fejl at tro, at malerarbejde er gjort med at smøre lidt farve ud over væggene. Og så bliver resultatet hverken smukt eller holdbart.

Vægge, som ikke har været vedligeholdt i mange år, er dækkede af støv, fedt og snavs, som stammer fra madlavning, røg og almindelig luft forurening. Dette betyder, at maling, som påføres direkte på væggen, ikke vil have den optimale mulighed for at binde til overfladen. Malingen vil løbe eller meget hurtigt begynde at skalle af, hvis ikke væggen forberedes ordentligt.

Du skal som minimum slibe væggene grundigt med sandpapir, hvorpå primer i form af Microdispers (eller ”blåt vand”, som det også kaldes) skal påføres førend det egentlige malerarbejde kan påbegyndes. På den måde sikres det, at malingen binder til væggen, og ikke løber eller skaller af efter få måneder.

malerarbejde er tidskrævende og slidsomt

Du kan således allerede på nuværende tidspunkt roligt sætte hele weekenden af til dit malerarbejde. Og som om dette ikke skulle være nok, vil du hurtigt opdage, at lofter og indvendigt træværk også trænger til en klat maling. Når først væggene står flotte og skinnende, vil slitage på paneler, dørkarme og vindues rammer fremstå med al ønsket tydelighed – og så skal du i gang med sandpapir og primer igen. Det kan således bedst betale sig at få en dygtig maler på opgaven. På den måde vil du kunne spare en masse tid og besvær – og samtidig få et flot og holdbart resultat.

Find dit malerfirma i Hellerup på Malerkanonen.dk