Gulvafslibning pris

Forskøn dine gulve til den laveste gulvafslibningspris

Forskøn dine gulve til den laveste gulvafslibningspris

Et trægulv som er blevet flittigt betrådt igennem mange år vil som regel udvise mange tegn på slitage. Disse kan eksempelvis udmønte sig i grimme, grålige slidspor, som optræder der hvor gulvet anvendes allermest, og som består i nedtrådt støv som har indlejret sig i træværkets fibre.

Det kan også være pletter fra spildte væsker, som suges ned i gulvets overflade som var den en anden svamp. Og endelig vil trægulve, som har mistet deres beskyttelse gennem slid, få en tendens til at blive gullige og matte at se på der hvor lys indfaldet er kraftigst – for eksempel under vinduer eller foran altan eller terrasse døre. Dette skyldes et fænomen som kaldes solfalming, og som er mest synligt i de ellers så pæne og hvide sæbe behandlede trægulve.

Kom slitagen til livs med en grundig gulvafslibning

Det er de færreste trægulve som lige frem bærer denne form for patina med ynde. Især de før nævnte sæbe behandlede trægulve vil blive ekstra triste at se på når først slitagen tager fart. De grimme overfladiske skønhedspletter vil stå i grel kontrast til den før så smukke og ensartede overflade som kendetegner et gulv behandlet med hvid pigmenteret sæbe.

Til alt held er det relativt nemt at genskabe den flotte, lyse overflade. Til dette formål kræves blot en professionelt udført gulvafslibning og en ditto efterbehandling med lud og sæbe. Vælger du således at lade en dygtig gulvmand tage sig kærligt af dit gamle, slidte trægulv, vil dette kunne komme til at stå som var det ganske nylagt. Og så kan du og din familie have glæde af de smukke gulve i mange år ud i fremtiden.

Find den bedste gulvafslibning pris hos dit lokale gulvfirma

Det behøver ikke at koste en bondegård at få slebet og behandlet gulvet. Du kan altid få et skarpt tilbud på afslibning af gulve hos DBF Gulvservice – læs mere på gulvafslibning-priser.dk