Køb brugt BMW

Gør et økonomisk udbytte af køb af brugt BMW

Gør et økonomisk udbytte af køb af brugt BMW

editorial

Vi skal her ikke tale om, hvordan man kan spekulere i at renovere, videresælge, udbedre eller sælge reservedele eller skrot af en gammel BMW.

Dette emne er der belyst rigeligt af med andre biltyper, så vi vil hellere se på, hvordan man kan få bedst udbytte af at investere i en bil, selvom man måske ikke har særligt mange penge – måske endda hvis man er på bistandshjælp af den ene eller anden art såsom SU eller dagpenge/kontanthjælp.

For det kan faktisk lyde sig gøre, for selvom en bil, specielt en BMW, kan virke som en luksusting, så kan det gøre hverdagen meget lettere og mindre stresset ved, at man kan komme til ens aftaler med kommunen og i skolen uden besvær samt hente børn, købe ind med videre.

Og hvordan kan det så lade sig gøre?

Man slår sig ganske enkelt sammen flere mennesker.

Det kan være, man er en familie på lav overførelses-indkomst, eller man er et kollegie eller lignende, hvor man i forvejen deles om mange ting og har fælles økonomi på mange fronter.

Hvis stort set alle i husstanden er enige om, at livet ville blive lettere med en bil, så kan det svare sig for jer at kigge på at købe en BMW brugt.

Læg et budget for, hvordan det skal løbe rundt med brændstof, hvad I har råd til at lægge for betalingen, skal der lige lånes lidt penge og så videre – og så tilsidesæt lige lidt mere til reparationer med videre.

Måske er en af jer, eller I kender en, som er bilkyndig, der så kan hjælpe jer med at fortælle jer, hvad I skal gå efter, når I kigger på sådan en BMW, og vedkommende kan måske også hjælpe jer, hvis der kommer problemer med bilen efter køb.

Så er resten ellers bare med at lave en ordning med, hvem der har bilen og hvornår.