regnskoven

Hjælp med at bevare regnskove og dyreliv

Hjælp med at bevare regnskove og dyreliv

editorial

Tænker du ofte på naturen og miljøets trivsel? Ved du, at træer og skov faktisk modvirker menneskers CO2-udslip, så vi burde passe ekstra godt på vores skove? Skovene giver også et rigt dyre- og planteliv, som vi har brug for for at overleve, og vi bruger faktisk også afgrøder, medicin og råstoffer fra skoven. Foruden den glæde og ro det giver for mennesker at have skove at begive sig ud i.

Verdens Skove arbejder for at støtte regnskovene, forhindre skovrydning, der giver stort CO2-udslip, og pres på naturens ressourcer. De har projekter i fire latinamerikanske lande, Etiopien og Danmark. I Danmark handler det om mere skovnatur. 

Viden om regnskovene

På https://shop.verdensskove.org kan du læse mere om regnskove, hente undervisningsmateriale, hvis du er lærer eller elev, læse om at blive frivillig eller hvordan du rejser ud som frivillig, se medlemskab, tilmeld dig nyhedsbrev eller se webshoppen. 

Som virksomhed er støtte til Verdens Skove også en god mulighed at vise, at man støtter jordens økosystemer og ønsker at passe på planeten og kompensere for CO2-udslip. 

Man kan købe regnskovscertifikater, og disse beløb går til at bevare regnskoven i og omkring det biologiske reservat Indio Maíz i det fattige land Nicaragua. Regnskoven der er en af de regnskove, der indeholder allerflest forskellige arter i verden. Landet har brug for denne støtte, da det er politisk ustabilt, og menneskerettigheder er truet. Det kan tage tid, før dine penge bliver placeret, men Verdens Skove garanterer, at alle donationer går til regnskovsbevarelse.    

Bevar regnskoven og stop CO2-forurening fra skovrydning

Hvis du giver et fast bidrag som medlem, er det nemmere at lave langsigtede strategier. 

Du hjælper med at forhindre CO2-forurening fra skovrydning, du skaber større rigdom for dyr og planter i Danmark, du bevarer regnskoven, redder mange dyre- og plantearter, og du modtager medlemsbladet fire gange om året.