Hvad kan du give af gaver til medarbejdere?

Er man en lille virksomhed, så er det måske direktøren selv, der sørger for at give gaver til medarbejderne, men er man en større virksomhed, så er der ofte en til at tage sig af den slags, som kan være HR-chefen (der uddelegerer til en afdelingsleder, hvis nødvendigt), fordi chefen har travlt og meget at se til.

Skulle det være sådan en lille virksomhed, kender man måske hver enkelt medarbejder nogenlunde godt nok, så man kan give en person gave, som de andre ansatte godt kan forstå, hvorfor vedkommende har fået, og som de ikke selv ville kunne bruge.

Er man mange ansatte under samme tag, skal man helst give ens gaver, for ellers kan man tro, at der er nogle ansatte, der bliver favoriseret foran andre, også selvom de har udmærket sig, og man føler sig udenfor over en samtale, man måske ikke har hørt.

Størrelsen på gaver til medarbejderne

Dog skal man stadig huske på ved en lille virksomhed, at man ikke ender med at give en medarbejder nogle gaver tit, fordi man så også tror, at vedkommende bliver fremhævet foran de andre.

Det har den enkelte medarbejder, der får de gaver, måske heller ikke lyst til at have påduttet sig, men man kan jo ikke sige nej til chefen.

Måske er det derfor bedre, at man sørger for at give de ansatte gaver samtidig såsom ved juletid eller som en samlet bonus.

Ellers skal det jo være ved fødselsdage eller en reception, hvor man giver personlige gaver, hvor det giver mening, og de andre ansatte godt kan forstå årsagen.

Gaven må gerne være personlig, men den skal ikke være alt for dyr eller noget, som man ellers ville give i størrelser blandt familiemedlemmer.

Den må desuden heller ikke være købt billig og i hast som noget, man kan fornemme, der lige er nappet i et supermarked.

Mangler du forslag til den slags gaver, kan du beskue videre her: https://www.firmagavernu.dk/da 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *