truckcertifikat

Hvad koster det at tage et truckcertifikat?

Hvad koster det at tage et truckcertifikat?

editorial

Hvis du gerne vil opkvalificere dig og dermed måske få mulighed for at få et andet job, har du måske overvejet at tage et kursus for at give dig nogle nye færdigheder. Det kan for eksempel være, at du har overvejet at tage et kursus i, hvordan du skal køre en truck. Et truckcertifikat kan nemlig åbne døre til en lang række forskellige brancher, og det kan derfor være en stor fordel for dig at tage sådan et. 

Men hvor meget koster det? Efteruddannelser kan jo hurtigt blive dyre. Derfor er du måske bange for, at du kommer til at bruge alt for mange penge på det. Men det behøver du ikke at være bange for. Et truckcertifikat kan du tage som en AMU-uddannelse, der er uddannelser, der henvender sig til faglærte og ufaglærte. Priserne på kurserne er meget lave, så det er muligt for alle at tage dem. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at tage et truckcertifikat, er EUC Syd, der dækker Sønderjylland. Hos dem koster det kun lige knap 900 kroner at tage et truckcertifikat, og kurset tager kun en uge. Det vil derfor være muligt for de fleste at gennemføre kurset – både i forhold til pris og tid. Se mere på https://www.eucsyd.dk/amu-efteruddannelse/kursusoversigt/lager-og-logistik/ 

truckcertifikat

Suppler med andre lagerkurser

I mange tilfælde kan det være nok, at du tager et truckcertifikat, hvis du gerne vil skifte branche. Der er dog også nogle situationer, hvor det kan være en god ide, at du tager yderligere kurser inden for lagerområdet. Dem kan du også finde hos EUC Syd. 

Med yderligere lagerkurser bliver du selvfølgelig i stand til at varetage andre opgaver. Det er derfor en kæmpe fordel for dig, at du kan blive ved med at tage kurser, hvis der er behov for det. Og husk, at der ikke er nogle af AMU-kurserne, der er særligt dyre eller tager særlig lang tid.