blogger

Hvad ønsker du at blogge om?

Hvad ønsker du at blogge om?

Det er så utroligt nu om dage, hvor mange der vælger at blogge.

Det er blevet den moderne måde at have en dagbog, men den her dagbog er bare offentlig, hvor man hurtigt kan tilgå den, opdatere den, smide andet end tekster op – såsom billeder og videoer – og andre mennesker kan lettere finde en.

Dette hører nok sammen med, at vi lever i en tid, hvor unge mennesker gerne vil ses og kunne høres og få et anderkendende stempel på, at de er gode nok, så de rent faktisk kan præstere at lægge noget spændende op om deres liv.

De søger anerkendelse fra andre om, at deres liv er spændende nok, end at de mærker efter selv, om de gider leve deres liv.

Så er der også de ældre mennesker, der nu oplever, at de er blevet alene, børnene er rejst hjemmefra, og så kan de ikke længere drive deres liv gennem deres børn og familieliv, så de begynder at blogge for at nå ud til nogle andre mennesker.

Gider folk læse om dig som blogger?

Hyr en blogger er også en mulighed, men dette gør man mest i forretningssammenhænge, hvor man har et formål med at blogge, hvor man gerne vil nå nogle kunder og sælge ens produkter eller ydelser.

Men som almindeligt menneske kan man spørge sig selv, om man faktisk gider at blogge.

Hvis du vælger at blogge for at vise familien, hvad du laver, mens du er på ferie, så giver det god mening.

Men hvis du vil blogge for at gøre dig interessant, så skal der mange opdateringer til og hårdt arbejde, for at folk gider investere tid i din blog – og meget af det foregår i ens fritid.

Der er skam dem, der kan leve af at blogge, men der skal meget til, før man kan nå dertil, eller man skal være kendt i forvejen.

Har du, hvad der skal til for at blogge?