fototapet

Hvordan bruger jeg det smarte fototapet?

Hvordan bruger jeg det smarte fototapet?

editorial

Der findes ingen formelle regler for, hvorledes du bør opsætte fototapet i dit hjem. Det er således helt op til dig, om du ønsker at dekorere alle fire vægge i samtlige husets eller lejlighedens rum med flot fototapet, eller om du måske blot vælger en enkelt væg i stuen, i soveværelset eller på børnenes værelser. Nogle mennesker kan godt lide det lidt voldsomme og bombastiske udtryk som fremkommer ved at opsætte fototapet på alle væggene i et rum, og andre foretrækker et mere diskret look.

Med fototapet kan du skabe illusionen af rå murstens væg, og således få din ellers ordinære stue til at fremstå som et ægte New Yorker loft. Du kan få udsigt til Eiffeltårnet eller London Bridge fra et virtuelt panorama vindue i stuens endevæg – eller du kan sætte fototapet på din skråvæg og få direkte udsyn til en stjernespækket nattehimmel eller en smuk bjergside.

Du kan omdanne dit køkken alrum til en spændende jazzklub i halvtredsernes New Orleans, eller skabe varme og afslapning med en solbeskinnet palmestrand. Og så er der fototapet til børneværelset eller teenagerens værelse hvilket er et helt kapitel for sig.

Børne- og teenagefototapet – genialt til ungernes værelser

På børneværelset eller i teenagerens hule er der virkelig mulighed for at slå sig løs når det gælder vægdekoration. Lad for eksempel de helt små få glæde af hyggeligt og nuttet fototapet med alle de kære og elskelige tegneserie figurer eller karakterer fra Disney og Pixars univers.

De noget større børn vil sikkert sætte pris på pop eller sports idoler, eller på stemningsfulde fototapeter som afbilder fodbold stadiums og lignende. Og den rejselystne teenager vil med sikkerhed elske flotte fototapeter med motiver fra alverdens storbyer.

Du finde fototapet i mange varianter – og selvfølgelig i top kvalitet hos Sohu ApS. Se hele udvalget i den online shop på sohu-shop.dk.