tidsregistrering

Hvordan vælger du det rette system til tidsregistrering?

Hvordan vælger du det rette system til tidsregistrering?

editorial

Hvis du skal finde et system til tidsregistrering, så kan du komme på lidt af en opgave. Der findes nemlig en del forskellige muligheder. Det kan selvfølgelig også ende ud med at være til din fordel, hvis du vel og mærke får fundet et, der dækker dine ønsker og behov. Det gyldne spørgsmål er bare, hvordan vælger det helt rette system til tidsregistrering. Det tager vi et nærmere kig på. 

Tips til at vælge et system til tidsregistrering 

Hvor mange skal systemet kunne rumme? 

En første ting du kan forholde dig til er, hvor mange medarbejdere det kommende system til tidsregistrering skal kunne rumme. For der vil være forskel på, hvor mange profiler der kan oprettes alt efter, hvad du vælger. Sørg derfor også for, at du ender med et, som både kan rumme den nuværende og fremtidige medarbejderstab. Så er du nemlig godt sikret. 

Hvordan skal tidsregistreringen foregå? 

Et andet tip er, at du forholder dig til måden, der skal tidsregistreres på. Der findes nemlig alt fra registrering gennem ansigtsgenkendelse, intranet stemplinger, stemplinger med ID-kort eller fingeraftryk og til terminaler med touchscreen. 

Vær god til at opsøge rådgivning 

Noget som i den grad kan anbefales er, at du er god til at opsøge rådgivning, når du skal vælge det helt rette system til tidsregistrering. Chancerne er nemlig store for, at du får præsenteret en løsning, du måske ikke kendte til. 

Hvis du forsøger dig med at vælge et system til tidsregistrering ud fra de tips, du har læst her, så skal du nok finde det helt rette til din arbejdsplads. Når du samtidig kontakter et specialiseret firma ift. tidsregistrering, så vil du også opleve, at du ofte kan få hjælp til at installere løsningen ved dig. Du kan derfor hurtigt blive køreklar, uanset hvad du ender med at gå med.