caps

Hvordan vælger du en af de mange caps på markedet?

Hvordan vælger du en af de mange caps på markedet?

editorial

Elsker du generelt at gå med cap? Så har du måske allerede et par favoritter derhjemme, som ofte er i brug. Skulle du dog være på udkig efter en ny, så ved du sikkert allerede, hvor mange der er at vælge mellem. Du kan derfor også komme på lidt af en opgave, hvis du vil finde en ny. 

Sådan vælger du en ny cap til samlingen 

Hvilken model er du til? 

Når det kommer til caps, så er der som sagt utrolig mange forskellige at vælge mellem. Du kan få fingrene i alt fra flat caps, snapbacks, trucker caps, justerbare caps, flexfit caps, newsboy caps, army caps og mange flere. Hvad du skal være opmærksom på er, at de forskellige modeller naturligvis også sidder forskelligt på dig. 

Hvis du bruger lidt tid på at se billeder på webshops af de forskellige caps, så kan du nok hurtigt vurdere, hvad du er til, og hvad du tænker vil klæde dig.

caps

Har du et bestemt brand, du foretrækker? 

En anden måde du kan vælge en cap på, er ud fra om der er et bestemt brand, du måtte foretrække. For ligesom med alt andet tøj, beklædning m.m., så kan der være meget forskel på designet alt efter, hvem der har designet og produceret en given cap. Forestiller vi os, at du f.eks. er til caps fra New Era, så start endelig gerne jagten her – for så er din tid bedst givet ud. 

Bliv inspireret hos high5shop.se 

En sidste måde du kan vælge en ny cap på, er ved at finde inspiration hos high5shop.se. For de har uden tvivl et bredt udvalg – og samtidig til gode og konkurrencedygtige priser. Chancerne er derfor også ekstra store for, at du falder over en model, en farve og et mærke, som din næste cap skal være fra.