tandimplantat

Hvornår har jeg brug for et tandimplantat?

Hvornår har jeg brug for et tandimplantat?

editorial

Et tandimplantat er en erstatning for en naturlig tand, som kan indopereres af funktionelle eller kosmetiske årsager. Det kan for eksempel ske at en tand bliver beskadiget i forbindelse med et traume, at den er umulig at lappe sammen – og så er det muligt at fjerne den og erstatte den med et tandimplantat.

Det kan også være relevant med et tandimplantat hvis en naturlig tand gradvist har opgivet ævred. Det kan for eksempel være at tanden på grund af rodbehandling er mere skrøbelig end de andre tænder, og derfor nemmere knækker eller flækker.

I stedet for evig og altid at skulle til tandlægen for at få lappet tanden sammen kan det være en idé at få tanden fjernet og erstattet med et tandimplantat, som både er stærkere og kønnere at se på.

Hvem kan hjælpe mig med et tandimplantat i Århus?

Hvis du står med en problem tand som oven for beskrevet, kan det således være en god idé at få den erstattet af et naturtro tandimplantat. Er du bosiddende i Århus eller nærmeste omegn kan du få hjælp til dette projekt hos en af byens mest veletablerede tandlæge klinikker, nemlig Tandlægerne på Stjernepladsen. De dygtige tandlæger, tandplejere og klinik assistenter hos Tandlægerne på Stjernepladsen har mange års erfaring inden for denne type tandteknisk arbejde.

Implantat behandling foregår i samarbejde med kæbekirurgerne Thomas Urban og Lone Lenk-Hansen, som driver Kirurgiklinik i Århus. Du vil under hele forløbet være garanteret den bedste behandling og vejledning omkring vedligeholdelse og rengøring af dit implantat, som jo ikke besidder samme immunforsvar som dine naturlige tænder. Og så er du sikret et både smukt, stærkt og funktionelt tandimplantat, som vil holde i mange år.

Hvis du ønsker at bestille tid til en konsultation angående tandimplantat hos Tandlægerne på Stjernepladsen, kan du gøre det via klinikkens hjemmeside stjerneklinik.dk