kay bojesen

Kaj Bojesen figurer er perfekte gaver i mange sammenhænge

Kaj Bojesen figurer er perfekte gaver i mange sammenhænge

editorial

Figurerne fra Kay Bojesen er kendte og elskede af de fleste i Danmark. Særligt kendte er aben, men også andre figurer som hans sjove fugle er meget populære at have stående. Figurerne er virkelig med til at pynte i et rum og gøre, at der kommer lidt ekstra farve og spræl ind i det. Derfor er figurerne også oplagte for dig at give i gave. Det kan være i en lang række forskellige anledninger. 

Det kan for eksempel være til et jubilæum for en på dit arbejde, som, du ved, går meget op i godt design. Det kan også være til en, der lige er blevet student og derfor snart skal flytte hjemmefra. Kay Bojesen figurerne giver den nybagte studen mulighed for at indrette sit hjem med tidløse designklassikere. 

Der er mange steder, hvor du har mulighed for at købe en Kay Bojesen figur. Et af de steder, hvor du virkelig kan finde et stort udvalg, er på designklassikershop.dk. Det er en stor webshop, hvor de virkelig har mange forskellige former for lækkert design. Dermed kan du helt sikkert altid finde den designgave, som du er på udkig efter. Det er lige meget, hvem du skal give en gave til. 

Kay Bojesen er selvfølgelig meget andet end de træfigurer, som han er så kendt for at have skabt. Han har for eksempel også fremstillet service til børn. Det er service, der har en rigtig høj kvalitet, og som er nemt for barnet at bruge. Det vil derfor være oplagt at give i dåbsgave til et barn. 

En anden god gave til et barn kan for eksempel være Kay Bojesens måger. De kan hænge ned fra loftet inde på børneværelset, hvor de kan være med til at skabe en hyggelig stemning. Mange af figurerne er nemlig så kostbare, at det ikke er godt, at barnet leger med dem. En uro i loftet giver derfor den helt rette stemning.