hundelegetøj

Køb blandet hundelegetøj til din hund

Køb blandet hundelegetøj til din hund

editorial

Nogle mennesker kan måske gå lidt for meget op i deres hunde, så man næsten begynder at behandle hunden som et menneske.

Man skal selvfølgelig være sød og kærlig ved hunden, og man skal skam føle, at den er en del af familien, så den føler sig inkluderet – uden at blive en dominerende part – hvor den ikke mistrives, og hvor der bliver taget godt af den.

Men den er stadig et kæledyr og har jo ikke brug for en luksusseng eller en steak at spise hver aften.

Dog er der så stadig de mennesker i den anden grøft, der behandler deres hunde på samme måde hele tiden, fordi der er gået rutine i den, og hunden kan af gode grunde ikke brokke sig: den ved jo ikke, at er findes alternativer.

Dette kunne blandt andet handle om det hundelegetøj, vi giver vores hunde = man skulle prøve at variere det lidt for hunden, så den bliver udfordret og har det fornyet sjovt med legetøjet.

Hunden har brug for og trænger til nyt hundelegetøj

Selvfølgelig skal legetøjet også passe til både alderen på hunden, men også racen og størrelsen på hunden.

Så man bør give den noget, hvor den både får brugt sin tænder, andre gange skal den ud at løbe, og så skal den også trænes til at finde på en løsning såsom at få godbidder ud af en legebold.

På den måde aktiverer man hunden på mange områder, hvor den får brugt munden, kroppen og tankevirksomheden.

Nogle af disse legegenstande skal man måske aktivere sammen med hunden, så det bliver virkelig sjovt, og andet kan man kun udføre sammen med den, når man er ude at træne, gå ture eller bare lege.

Ligeledes kan man have hundelegetøj, der kun skal bruges indenfor, mens andet skal bruges udenfor.

Din hund vil sætte pris på variationen.