Brugte biler

Køb brugte biler fra forhandler online

Køb brugte biler fra forhandler online

editorial

Skal den gamle bil skiftes ud med en nyere model, eller skal den have selskab i garagen? Der kan være mange gode grunde til at anskaffe en ny bil. Måske er familien vokset ud af den gamle, eller familiens transport behov nødvendiggør anskaffelsen af en bil nummer to.

Under alle omstændigheder er det forbundet med en ikke ubetydelig udskrivning at investere i en ny bil. Skal bilen vitterligt være spritny, er det ikke utænkeligt at I er nødt til at gældsætte jer. Helt nye biler er lækre og fristende, men samtidig meget dyre i anskaffelse. Dette forhold skyldes ikke mindst de mange høje skatter og afgifter som staten pålægger de fabriksnye biler. Og da det samtidig forholder sig sådan, at bilen taber det meste af sin nyværdi inden for de første 3 – 5 år, er en ny bil næppe værd at gældsætte sig for.

Find en brugt bil online

Familien har sikkert sjovere ting at bruge penge på end gældsafvikling – og derfor er det som oftest en dårlig idé at købe en helt ny bil med mindre man ligefrem er hovedrig. En families behov kan lynhurtigt ændre sig. Får I behov for at sælge bilen igen for at opnå likviditet, vil I måske skylde mere i den end den i realiteten er værd. Og så kan I komme til at betale af på et lån til en bil I ikke engang har. I stedet kan I kigge efter en brugt bil af nyere dato.

Som nævnt oven for vil en bil typisk have mistet det meste af sin værdi efter de første tre år, og værdi tabet vil her efter være minimalt. I kan altså få rigtig meget mere bil for pengene, hvis I vælger at købe den nye bil brugt.

Find annoncer for brugte biler til salg på https://www.biltorvet.dk/