armbånd

Kradser, river eller stikker dine armbånd dig?

Kradser, river eller stikker dine armbånd dig?

editorial

På et tidspunkt havde du købt nogle armbånd i Aalborg, fordi de så SÅ flotte ud, og de passede bare din stil, så du måtte have et par stykker, som skulle vise sig at blive dine kærester ejer.

Du gik med dem rigtig tit, men så begyndte der at ske noget mærkeligt, som du måske ubevidst havde ignoreret et stykke tid, men nu ville din krop og hjerne have rettet fokus mod dine armbånd på armen – der var noget, som der ikke var, som det skulle være.

Du kløede dig tit, når du havde armbåndene på; nogle gange kunne der være noget rødt på din hud at spore fra, hvor armbåndene sad, og endelig rev de nogle gange i dig.

Hvad kunne der dog være galt?

Lad os se nærmere på, hvad nogle af forklaringsmulighederne her kan være.

Dine armbånd kan genere dig

Som det første er der den uheldige situation, at du simpelthen ikke kan tåle det materiale, som armbåndene er lavede af.

Det er ikke fordi, der er brugt dårlig kvalitet til armbåndene i Aalborg, men din krop kan bare ikke tåle det, så du får udslæt og klør dig på områderne, hvor armbåndene har siddet eller sidder.

Det kan jo også tænkes, at du ikke har været alt for god til at tage de armbånd af, eller du har haft dem på så længe, at de er begyndt at gå lidt i stykker, så de simpelthen river i dig.

Der er ganske enkelt tale om slid og brugsspor, som har lavet uorden i dine armbånd, som ikke er heldige for dine håndled.

Måske har du for mange armbånd på ad gangen, så de generer din hud.

Det er værd at afprøve ved at tage armbåndene af i en periode og se, om det bliver bedre, ellers ligger problemet måske et andet sted.